Duinrust beschikt over verschillende faciliteiten.

Aula

De begraafplaats beschikt over een aula met 125 zitplaatsen en ongeveer 40 staplaatsen. Hier kunt u geheel op eigen wijze invulling geven aan het afscheid van uw dierbare. De aula beschikt over een professionele geluidsinstallatie om bijvoorbeeld de favoriete muziek van de overledene te laten afspelen. Ook bestaat de mogelijkheid om beeldmateriaal te tonen en is het mogelijk om een opname van de plechtigheid te maken.

Koffiekamer

Na de plechtigheid is er gelegenheid de nabestaanden te condoleren in de koffiekamer op de begraafplaats. Dit is ook het moment om herinneringen op te halen. Er wordt gepraat, gehuild en soms ook gelachen. Dit kan onder het genot van een kopje koffie, thee, koek en cake. Maar we schenken ook een goed glas wijn of bier. Er kunnen hartige hapjes bij geserveerd worden. Al naar gelang van uw specifieke wensen. Wij werken samen met S-uitvaartcatering uit Beverwijk.

Catering

Voor de catering heeft begraafplaats Duinrust een samenwerking met S-Catering. Door hun ervaring weet dit Beverwijks bedrijf weet als geen ander wat er allemaal komt kijken bij een condoleance. Voor de diverse mogelijkheden kijk op de website van S-uitvaartcatering.

Openluchtaula

Sinds 2018 is het mogelijk om een afscheid in de openluchtaula te laten plaatsvinden. Deze openluchtaula ligt tussen de bomen midden in het groen vlakbij de bosgraven in het bos. De bankjes voor familie en nabestaanden staan in een cirkel rondom de overledene. Met de mobiele muziekinstallatie kan alle gewenste muziek afgespeeld worden. Bij slecht weer is het mogelijk om de buitenaula te voorzien van een overkapping in de vorm van een zeil. Er kan ook gebruik gemaakt worden van de aula van de begraafplaats. Wilt u meer informatie? Neem dan contact op met de administratie via het contactformulier of via telefoon (0251) 223262.

Openluchtaula
Openluchtaula

Benieuwd naar de mogelijkheden? Wij helpen u graag verder. Neem contact op met ons via e-mail, telefoon of ons contactformulier.

Neem contact op

Poort