Tarievenlijst Cremeren

Hier vindt u alle tarieven voor het cremeren van een overledene.

Tarievenlijst Cremeren

  • Duinrust Crematie 1

Hierbij zijn alle kosten inbegrepen zoals, het crematierecht, 45 minuten gebruik aula en 45 minuten gebruik koffiekamer en het ophalen van de asbus.

  • Duinrust Crematie 2

Hierbij zijn alle kosten inbegrepen zoals, het crematierecht, 60 minuten gebruik aula en 60 minuten gebruik koffiekamer en het ophalen van de asbus.

  • Duinrust Crematie 3

Hierbij zijn alle kosten inbegrepen zoals, het crematierecht, 30 minuten gebruik aula geen gebruik koffiekamer en het ophalen van de asbus.

  • Duinrust Crematie 4

Een klein, intiem en besloten afscheid. Voel je niet verloren in een grote aula, maar zit met elkaar in de kring om de kist heen. Tijdens een kopje koffie of thee luisteren we naar de door u gekozen muziek en kunnen er foto’s getoond worden. Voorbereid kan er iets gezegd worden, maar door de intieme en informele sfeer is het voor iedereen laagdrempelig om ook spontaan herinneringen te delen. Hierbij zijn alle kosten inbegrepen zoals, het crematierecht, 45 minuten gebruik koffiekamer en het ophalen van de asbus.

Kostenindicatie Cremeren 
Duinrust Crematie 1€ 1.426,89
Duinrust Crematie 2€ 1.558,69
Duinrust Crematie 3€ 1.163,29
Duinrust Crematie 4€ 1.229,19

Crematie Plus

Er bestaat een mogelijkheid dat de nabestaande hun dierbare zelf naar het Crematie Centrum kunnen begeleiden. Tot aan de poort is dit gratis. Indien de nabestaande mee naar binnen willen tot aan de crematieoven in het Crematie Centrum (maximaal 5 personen of in overleg meerdere personen) zijn extra kosten verbonden (crematie plus).

Extra gebruik aula/koffiekamer

Indien de beschikbare tijd voor het gebruik van de aula en/of koffiekamer niet voldoende is kan deze verlengd worden per half uur.

Overige kosten 
Crematie Plus€ 225-
Toeslag crematie persoon boven 150 kg€ 700,-
Extra gebruik aula of koffiekamer per 15 minuten€ 65,90
Toeslag crematie op zaterdag€ 362,56

Na afloop van de begrafenisplechtigheid is het mogelijk om tijdens de condoleance consumpties te laten serveren. Voor meer informatie hierover kunt u contact opnemen met de administratie van de begraafplaats.

Het is niet toegestaan zelf dranken of voedsel mee te nemen omdat de begraafplaats Duinrust verantwoordelijk blijft voor de kwaliteit en hygiëne. Deze verantwoordelijkheid kunnen wij niet dragen voor zelf meegebracht voedsel en/of dranken.

Tarieven gelden voor 2024 conform de Verordening grafrechten 2024 van de gemeente Beverwijk, prijsopgave Crematie Centrum Westerhout en onder voorbehoud van schrijf/ of typefouten.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Wij helpen u graag verder. Neem contact op met ons via e-mail, telefoon of ons contactformulier.

Neem contact op

Poort